Εκπαιδευτικά Μαθήματα μέσω Internet

Παρακαλούμε κάντε λήψη του Προγράμματος

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

H Eταιρεία Μελέτης Παθήσεων Διαβητικού Ποδιού (ΕΜΕΔΙΠ) και το Διαβητολογικό Κέντρο του Γ.Π.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» διοργανώνουν φέτος ένα κύκλο μαθημάτων μέσω διαδικτύου.

Στις θεματικές ενότητες συζητούνται κλινικές καταστάσεις που προβληματίζουν τον Ιατρικό κόσμο στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη και των προβλημάτων των κάτω άκρων και η σφαιρική αντιμετώπισή τους.

Όμως γνωρίζουμε όλοι σε κάθε κλινική ενότητα υπάρχουν σίγουρα σημεία που χρειάζονται ιδιαίτερη συζήτηση. Υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά στη θεραπευτική προσέγγιση που ακολουθούμε στην καθημερινή κλινική αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων του διαβητικού αρρώστου.

Αυτοί οι προβληματισμοί σας ενδιαφέρουν άμεσα τους εκπαιδευτές.

Σας παρακαλούμε λοιπόν να στείλετε μέσω e-mail τα σημεία/ ερωτήσεις που θέλετε να διευκρινισθούν αναφορικά με τη θεματολογία του μαθήματος μέχρι και δυο ημέρες πριν την έναρξη του κάθε μαθήματος (μέχρι και τη Δευτέρα 21/2/2011 για το 1ο μάθημα).

Το σχετικό email είναι emedip@otenet.gr

Πληροφορίες για τη μετάδοση των μαθημάτων

Τα μετεκπαιδευτικά μαθήματα θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω internet από το www.livemedia.gr. Θα υπάρχει πεδίο εισαγωγής κωδικού πρόσβασης, μέσω του οποίου θα γίνεται η ταυτοποίηση των χρηστών, αλλά και ο υπολογισμός του χρόνου παρακολούθησης τους.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην ΕΜΕΔΙΠ να απονείμει πιστοποιητικό παρακολούθησης στους χρήστες που θα παρακολουθήσουν από μακριά.

Όσοι επιθυμείτε να λάβετε κωδικό πρόσβασης επικοινωνήστε στο 210-6048260 με την κ.Φαίη Σακκά.

Στη διάρκεια των μαθημάτων θα είναι δυνατή η υποβολή γραπτών ερωτήσεων μέσω εργαλείου chat.

Περιμένουμε την ενεργό συμμετοχή σας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο συντονιστής του προγράμματος

Δρ. Χρήστος Μανές

Διευθυντής Παθολογικού Τμήματος & Διαβητολογικού Κέντρου Γ.Π.Ν. «ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ» Θεσσαλονίκης

Πρόεδρος ΕΜΕΔΙΠ

Γραμματεία ΕΜΕΔΙΠ

Faye Sakka

12, Thessalonikis st., 15344 Gerakas, Athens – Greece

tel +302106048260, fax +302106047457

www.free-spirit.gr